MENU KOMUNIJNE
1.OBIAD
- rosół z makaronem
potrawka (ryż gotowany, kalafior, groszek z marchewką, kuleczki drobiowe z papryką ,roladki zwijane ze szpinakiem, sos biały)
- 3,5 kawałka mięsa na osobę
- dewolay
- szwajcar
- zbójnicki
- kotlet drobiowy z czarnuszką
- kotlet schabowy soute z farszem serowo-porowym
- rolada wieprzowa
- pieczeń z karkówki
- ziemniaki młode, sos, kluski śląskie, kapusta młoda zasmażana, pyzy
- surówki
- kapusta biała młoda z pietruszką
- seler z orzechami
- marchewka z brzoskwinią
2. KAWA
- deser lodowy
- ciasto od klienta
3. ZIMNY BUFET
wędliny, sery różnego rodzaju ( westfalska ze szparagiem, kabanos, surowa-polska, salami z pieprzem, ser brie i lazur błękitny )
tortilla zwijana z warzywami
ciasto marchwiowe z serkiem jogurtowym i rzodkiewką
ciasto szpinakowe z szynką i serkiem chrzanowym
muszle makaronowe z farszem sałatkowym
galaciki drobiowe
sałatka cezar z grzankami
sałatka gyros z makaronem
4. KAWA
- ciasto od klienta
5. KOLACJA - 2 kw/os
szaszłyk drobiowy
polędwiczki w skorupce kukurydzianej
krokiety z farszem serowo-pieczarkowym
Pieczeń rzymska z sosem z zielonym pieprzem lub Udziec z dodatkami
golonka po bawarsku
barszcz, herbata,
Pon | Wto | Śro | Czw | Pią | Sob | Nie |
---|---|---|---|---|---|---|
1 |
||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |