Wesele z tradycją

1. Danie główne


  • rosół z kury z makaronem, potrawka (ryż gotowany, sos potrawkowy, groszek z marchewka, kalafior,  kurczak gotowany)
  • 5,5 kawałka miesa na osobę
    • szwajcar
    • dewolay
    • zbójnicki
    • zraz tradycyjny
    • rolada
    • pieczeń
    • kotlet schabowy
  • dodatki na ciepło
    • ziemniaki
    • kluski śląskie
    • sos ciemny
    • pyzy
    • kapusta czerwona zasmażana
  • surówki
    • biała kapusta
    • marchewka
    • seler

2. Kawa  +  ciasto od klienta (deser lodowy)


3. Zimny bufet


  • schab ze śliwką
  • galantyna z kurczaka
  • szynka z jajkiem
  • piers gotowana
  • tace wędlin
  • klopsiki w zalewie octowej
  • ryba po grecku
  • ryba w zalewie octowej
  • sałatka z makaronu ryżowego
  • sałatka z serem feta
  • pieczywo, masło

4. Flaczki + pieczywo


5. Ciepła przekąska


  • szaszłyk
  • kurczak pieczony
  • golonka z kapustą
  • leczo

6. Kawa  tort, ciasto od klienta


7. Kolacja


  • gołąbki
  • krokiety
  • kiełbaski grzane
  • bigos
  • pieczywo
  • herbata, barszcz

Kalendarz

Sierpień 2020
Pon Wto Śro Czw Pią Sob Nie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Nasza oferta

  • Wesela
  • Komunie
  • Dekoracje sal
  • Imprezy okolicznościowe