MENU II

1. Obiad 


  • 3 kawałki mięsa na osobę
    • szwajcar
    • zbójnicki
    • dewolay
    • kotlet schabowy nadziewany papryką              
    • rolada tradycyjna
    • kotlet ze szpinakiem soute
    • roladka z karkówki z grzybami
  • kluski śląskie, ziemniaki, sos ,pyzy
  • kap czerwona zasmażana
  • surówka
    • z białej  kapusty
    • z marchewki
    • z selera
                             

2. Kawa   + ciasto (od klienta)

3. Zimny bufet:


  • sałatka z selera naciowego
  • sałatka grecka z grillowanym kurczakiem
  • lustra z zimną płytą (szynka zwijana z ogórkiem , galantyna ,schab ze śliwką , pierś z kurczaka schab zwijany z pieczarkami i papryka)
  • lustra z zakąskami (tortilla zawijana z łososiem i szpinakiem , tortilla kanapkowa , szynka ze szparagiem , makaron muszle nadziewane, mozarella , ser brie, wędliny  )
  • pieczywo, masełko


4. Zupa


  • węgierska i królewska itp.               lub                 udziec z doadatkami  i barszczem 

Kalendarz

Sierpień 2020
Pon Wto Śro Czw Pią Sob Nie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Nasza oferta

  • Wesela
  • Komunie
  • Dekoracje sal
  • Imprezy okolicznościowe