MENU I

1.    Kolacja


  • 2,5 kawałka mięsa na osobę
    • szwajcar
    • zbójnicki
    • dewolay
    • kotlet schabowy
    • rolada
    • pieczeń
  • kluski śląskie, ziemniaki, pyzy,
  • sos pieczeniowy ,
  • kapusta biała zasmażana
  • surówka
    • z białej kapusty
    • z marchewki
                           

2. Kawa   + ciasto (od klienta)


3. Zimny bufet :


  • sałatka grecka z serem feta
  • sałatka z makaronu ryżowego
  • lustra z zimną płytą ( galantyna z kurczaka , schab ze śliwka , schab faszerowany ,  szynka zwijana z ogórkiem )
  • ryba w zalewie pomidorowej
  • pieczywo, masełko

4. II Kolacja


  • krokiety z kapusta i grzybami 
  • szaszłyk wieprzowy 
  • kurczak pieczony
  • golonka z kością na kapuście z pieczarkami
  • leczo
  • barszcz, herbata

Kalendarz

Sierpień 2020
Pon Wto Śro Czw Pią Sob Nie
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Nasza oferta

  • Wesela
  • Komunie
  • Dekoracje sal
  • Imprezy okolicznościowe